Het eerste jaar als junior adviseur publieke sector

Nadat Jelle zijn master in bestuurskunde en publiek management behaalde, ging hij in september 2022 aan de slag bij Probis als junior adviseur publieke sector

“Mijn eerste maanden als junior adviseur bij Probis zijn voorbij gevlogen en waren bijzonder leerrijk. Ik werd met open armen ontvangen en mocht van bij het begin meewerken aan verschillende projecten in organisatieontwikkeling.”

De sterke en warme cultuur bij Probis gaf mij van bij het eerste sollicitatiegesprek een goed gevoel. Bij de opstart kreeg ik binnen het team een meter toegewezen waarbij ik terechtkan met al mijn vragen, ook op persoonlijk vlak. Je goed voelen in je job, is heel belangrijk bij Probis.

“Een van mijn eerste projecten was een analyse van de afdeling technische zaken in de gemeente Destelbergen. Een bijzonder boeiende en uitdagende opdracht, waarbij ik met de begeleiding van mijn meter kon bijdragen aan het eindproduct. Tijdens het traject leerde ik volop plannen, organiseren en analyseren. Bij vragen kon ik steeds terecht bij mijn collega’s om hun expertise te delen.” 

Jelle Vermeulen bij Probis

“Bij Probis kom ik terecht in een team met fantastische collega’s. Enkele weken nadat ik startte, stond de jaarlijkse teambuilding op de planning in Durbuy. Een ideale gelegenheid om iedereen beter te leren kennen en de relaties met mijn collega’s verder op te bouwen. Daarnaast organiseren we met het team geregeld activiteiten waarbij we gezellig iets gaan drinken of eten met de collega’s.”  

“Naast het werken aan klantenprojecten, kreeg ik de mogelijkheid om verschillende interne opleidingen te volgen. Deze hadden betrekking op uiteenlopende onderwerpen, van klantencases tot het gebruik van allerhande tools. Deze opleidingen zijn van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van mijn vaardigheden en kennis als adviseur.” 

“Enkele maanden later kan ik met volle overtuiging zeggen dat de afgelopen periode een geweldige start is geweest van mijn professionele carrière bij Probis. Ik kreeg van bij het begin veel vrijheid en leerde veel nieuwe inzichten. Als adviseur is bovendien geen enkele dag dezelfde en kom je in contact met veel mensen uit verschillende organisaties. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende maanden en jaren te blijven leren en groeien als adviseur bij Probis, om zo onze klanten pragmatische oplossingen te blijven aanbrengen.” 

Probis Team

Wil je net zoals Jelle aan de slag bij Probis?

Wil jij meebouwen aan sterke organisaties? Ben je pragmatisch en heb je een open blik? Heb je goesting om je schouders te zetten onder de missie van zorg- en welzijnsorganisaties of organisaties in de publieke sector? Zit adviseren, opleiden, ondersteunen en coachen je in het bloed? En de zorg-, welzijns- en publieke sector in je genen?

Dan ben jij misschien wel de volgende aanwinst voor ons team. Wij horen graag van jou!