BelRAI: Verhoog je expertise in de zorg met Probis

Werk je in de zorgsector en wil je op een multidisciplinaire en wetenschappelijk onderbouwde manier werken aan een gepersonaliseerd zorgplan voor je cliënt, bewoner, patiënt…? Maak kennis met BelRAI op één van de vele opleidingsmomenten van Probis, ontworpen om jouw kennis en kunde naar een hoger niveau te tillen. 

Wat is BelRAI?

BelRAI, de Belgische versie van het internationale Resident Assessment Instrument (interRAI), is een beoordelingsinstrument dat zorgbehoeften en -verwachtingen van cliënten binnen de diverse zorg- en welzijnssectoren in kaart brengt.  

 

BelRAI ondersteunt zorgprofessionals bij het opstellen van geïndividualiseerde zorgplannen, gericht op het verbeteren van zorgkwaliteit en efficiëntie. 

Florian & Caroline kijken en lachen

Wie komt in aanmerking voor BelRAI-trainingen?

Elke zorgprofessional die betrokken is bij de hulp- en zorgverlening van cliënten, kan deelnemen aan de BelRAI-trainingen. Belangrijk hierbij is dat het effectieve gebruik van een BelRAI-instrument enkel kan voor medewerkers die een actieve zorgrelatie hebben met de cliënt in kwestie. Neem gerust vrijblijvend contact op om te polsen welke opleiding meest geschikt is voor jou.  

Aanbod van Probis

Probis biedt, als BelRAI-expertorganisatie, een breed scala aan BelRAI-trainingen: 

  • Opleiding BelRAI-indicatiesteller 
  • Opleiding BelRAi-trainer 
  • Opleiding BelRAI voor niet-indicatiestellers (basisinformatie) 
 

Of je nu voorkeur hebt voor een training bij jou op locatie of op één van de locaties van Probis, de focus ligt altijd op kwaliteit en persoonlijke aandacht. De groepsgrootte wordt, met maximum 15 deelnemers, bewust klein gehouden voor de beste leerervaring. 

Inschrijven?

Neem een kijkje op de opleidingskalender van Probis en vind een BelRAI-vorming die bij jou past. Wegens de populariteit van onze opleidingen is het aanbevolen om je tijdig in te schrijven. 

Els & Danitza

Zijn er nog vragen?

Heb je vragen of kun je wel wat hulp gebruiken? Danitza en Els staan voor je klaar. Ze helpen je graag met alles wat je wilt weten over de opleidingen en hoe je je kunt aanmelden.