Vormingskalender > inhouse opleidingen

BelRAI indicatiesteller Palliatieve Care (PC)

BelRAI instrumenten brengen op een gestructureerde en gestandaardiseerde manier de zorgnoden van kwetsbare personen in kaart met als doel kwalitatieve zorgplanning na te streven en kwaliteitsmonitoring te realiseren. BelRAI© laat toe een globale beoordeling te maken van een persoon zijn fysieke, cognitieve, psychische en sociale zorgnoden.

Inhoud:
Binnen deze opleiding BelRAI Palliatieve Care (PC)  komen volgende theoretische onderdelen aan bod:

  • Inleiding en coderen van de BelRAI PC
    • Introductie en gebruik
    • Gestandaardiseerde codering van de instrument specifieke items
    • Uitleg over de gebruikte software

Probis voorziet als expertisecentrum BelRAI erkend door de Vlaamse overheid in opleidingen voor alle BelRAI-instrumenten. Op onze website vindt u meer uitleg over de andere instrumenten. Tijdens de looptijd van de opleiding kunnen alle deelnemers vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van de Pyxicare BelRAI-software, zonder enige aankoopverplichting. Belangrijk! Voor het vlotte verloop van deze sessies vragen wij om zelf een apparaat (laptop/tablet) mee te brengen om gratis gebruik te kunnen maken van de Pyxicare-software.

In deze opleiding worden de medewerkers van de zorgorganisaties (zowel thuiszorg als woonzorgcentra) opgeleid tot BelRAI-indicatiesteller voor het BelRAI Palliatieve Care instrument. Dit traject bestaat uit één volledige dag opleiding.

Opgelet: om aan deze opleiding deel te nemen dient u te beschikken over een attest als BelRAI-trainer of -indicatiesteller voor het BelRAI Screener, LTCF of Home Care instrument.

Praktische informatie

Taal

Nederlands

Aantal sessie

2 x 3 uur

Prijs

€ 1575,00 (excl. 21% BTW)

Sector

Thuiszorg en woonzorgcentra

Doelgroep

Alle medewerkers

Thema