Open opleidingen > Lerend Netwerk Organisatiebeheersing en -Ontwikkeling

Lerend Netwerk Organisatiebeheersing en -Ontwikkeling

Bij organisatiebeheersing is maatwerk de sleutel tot succes: wat werkt in de ene organisatie werkt daarom nog niet in een ander lokaal bestuur. En omgekeerd! Maar je licht opsteken bij andere organisaties, dat loont! Leren van andere lokale besturen kan enorm verrijkend zijn. In het netwerk tref je collega’s die, net als jij, in de weer zijn met organisatiebeheersing en kwaliteit. Het netwerk verbindt, inspireert, en gaat aan de slag met thema’s die je als lid van het netwerk zelf kiest.

In september 2023 stapten maar liefst 1 op de 6 Vlaamse besturen mee in de derde editie het netwerk. Maak jij ook graag deel uit van het plezantste kennisnetwerk van het land? Er is nog plaats voor enkele snelle beslissers in het tweede instapmoment!

 

Wat je mag verwachten:

 

  • 6 intervisiemomenten waarvan er minstens 2 live worden georganiseerd.
  • Toegang tot een interactief disucssieforum – je staat er dagelijks in contact met de andere leden van het netwerk én de adviseurs van Probis.
  • Een digitale bibliotheek en leerplatform waarin alle webinars, whitepapers … omtrent organisatiebeheersing en -ontwikkeling gebundeld worden.

 

Het deelnametarief voor nieuwe leden bedraagt €650 (excl. BTW) vanaf het tweede instapmoment in januari 2024.

 

Overzicht van de planning
In het Lerend Netwerk streven we naar een gezonde mix van interactie en zelf op zoek gaan naar informatie. We organiseren maandelijks een intervisiemoment, waarbij we afwisselen tussen fysieke intervisiedagen en digitale vraagbaken.

 

Digitale vraagbaak (steeds in de namiddag)

  • Donderdag 25 januari 2024
  • Maandag 19 februari 2024
  • Woensdag 24 april 2024
  • Donderdag 23 mei 2024


Live intervisiedagen (volledige dag)

  • Dinsdag 19 maart 2024
  • Donderdag 13 juni 2024

Praktische informatie

Startdatum

30/06/2024

Prijs

€ 650.00

Locatie

Talent LMS

E-learning

Doelgroep

Voor iedereen die binnen een lokaal bestuur bezig is met organisatiebeheersing en –ontwikkeling, kwaliteitsmanagement en strategie. Dat zijn in praktijk voornamelijk staf- en beleidsmedewerkers, personeelsverantwoordelijken, afdelingshoofden en managementteamleden.

Doelsector

Publieke sector

Trainers

Veerle Bogaert

Eva Decoster

Sven Goossens

Programma

NAAMDATUMVANTOT
Instappen mogelijk tot30/06/202400:0000:00
einde31/08/202400:0000:00

Annulatievoorwaarden

U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

“Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.”

Naam – bedrijf

Lorem ipsum dolor si amet

Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.

At imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Nulla facilisi cras fermentum odio eu feugiat pretium nibh. Nunc sed augue lacus viverra.