Open opleidingen > VSB Basis Algemeen

VSB Basis Algemeen

De financiering van de Vlaamse woonzorgcentra is gebaseerd op een complexe regelgeving en evolueert voortdurend.

Aan de hand van een concreet uitgewerkt voorbeeld, gebaseerd op een reële voorziening, verklaren we stap voor stap de totstandkoming van de basistegemoetkoming voor zorg. Daarbij besteden we voldoende aandacht aan actuele evoluties en optimalisatiemogelijkheden.

We lichten ook de financiering in het kader van eindeloopbaan toe en de aanvullende financieringen.

Deze opleiding is geschikt voor personen met zeer weinig tot geen kennis van de VSB.

Korte inhoud:

•    De basistegemoetkoming voor zorg: normfinanciering, financiering bijkomende zorginspanningen en andere delen van de basistegemoetkoming

•    Eindeloopbaanfinanciering

•    Aanvullende financiering

•    eCalcura (RaaS)

Praktisch digitaal:
Wij werken via ons leerplatform in TalentLMS. Twee dagen op voorhand ontvangen de deelnemers een mail om in te loggen. Vanuit het leerplatform kan de deelnemer de syllabus/powerpoint/werkmap downloaden en doorklikken naar de live-omgeving (Zoom).

We raden aan om op voorhand in te loggen op het leerplatform en de documenten te downloaden. Log 10 minuten op voorhand in om naar de Zoom-omgeving te gaan. De trainer geeft iedereen toegang in de kamer bij de start van de webinar.

Bij problemen kan je bellen naar 050-84.10.57 of mailen naar vormingen@probis.be

 

Praktische informatie

Startdatum

14/10/2024

Prijs

€ 245.00

Locatie

DIGITAAL LIVE

DIGITAAL LIVE

Doelgroep

Alle medewerkers

Doelsector

Zorg en Welzijn

Trainers

Johan D'Haene

Programma

NAAMDATUMVANTOT
Dag 1 - NM14/10/202413:0016:30
Dag 2 - NM17/10/202413:0016:30

Annulatievoorwaarden

U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

“Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.”

Naam – bedrijf

Lorem ipsum dolor si amet

Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.

At imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Nulla facilisi cras fermentum odio eu feugiat pretium nibh. Nunc sed augue lacus viverra.