Teamlead Kristof

"Dingen opbouwen en doen groeien is altijd mijn grote drijfveer en motivator geweest."

Waar focus jij je op als teamlead binnen Probis?
“Als teamlead ben ik verantwoordelijk voor het team advies en begeleiding binnen het domein zorg & welzijn. Ons team staat in voor advies en begeleiding op het vlak van organisatieontwikkeling, HR en strategische begeleiding.”

Van waar komt jouw passie om organisaties te verbeteren?
“Ik heb het geluk gehad om van bij de aanvang van mijn professionele loopbaan leidinggevende functies in te vullen en zo mee te bouwen aan toekomstbestendige organisaties samen met teams van gedreven medewerkers. Dingen opbouwen en doen groeien (zoals organisaties, teams, …) is altijd mijn grote drijfveer en motivator geweest.”

Waar hou jij je op dagelijkse basis mee bezig?
“Mijn takenpakket is zeer divers: aansturen van het team, coachen van de teamleden, commercieel werk (van prospectie tot gunning en inplanning), klantrelaties onderhouden, productontwikkeling opvolgen, facturatie opvolgen, … en daarnaast voer ik zelf ook nog projecten uit.”

Wat betekent meedenken, meedoen & meegroeien voor jou binnen je functie?
“We werken in een kennisorganisatie waarin medewerkers actief zijn die zeer veel kennis en expertise bezitten of groeiende zijn in deze op te bouwen. Ik wil samen met hen (en onze klanten) meedenken hoe we onze dienstverlening verder vorm geven, meedoen in de uitvoering van onze advies- en begeleidingsopdrachten en het team en de organisatie begeleiden in deze groei.”

Welke quote staat jou op het lijf geschreven?
“Wanneer je praat, herhaal je alleen wat je al weet. Maar als je luistert, zou je iets nieuws kunnen leren” (Dalai Lama). Probis-adviseurs geven veel advies, maar wij trachten ook te luisteren naar de noden en uitdagingen van onze klanten om hen zo op maat van hun verwachtingen en noden te ondersteunen. We hebben niet alle wijsheid in pacht en gaan samen met de klant op pad om de beste oplossingen voor zijn uitdagingen te vinden.”

Meer weten over de gezichten achter Probis?