Rapporteringstijd! Is jouw rapport organisatiebeheersing klaar tegen 30 juni?

30 juni 2023 nadert met rasse schreden. Bij de kwaliteitsverantwoordelijke in jouw organisatie is dit een datum die ongetwijfeld een belletje doet rinkelen: dé ultieme deadline waarop jouw lokaal bestuur moet rapporteren over organisatiebeheersing aan de beleidsorganen.

Een verplicht nummertje? Toch niet. We zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie niet heeft stilgestaan in een woelig 2022. De ene uitdaging volgde de andere op.

Als bestuur komt het er meer dan ooit op aan om de juiste dingen juist te doen. Dé doelstelling van organisatiebeheersing. En daar is jouw bestuur – (on)bewust –
meer mee bezig dan je denkt.

Maar hoe bundel je nu al deze acties in een overzichtelijk rapport? De afgelopen jaren ondersteunden we tientallen lokale besturen bij de opmaak van een aantrekkelijk en leesbaar jaarrapport op maat van de organisatie.

Bijvoorbeeld in Wervik en Zaventem.

Een jaarrapport organisatiebeheersing & -ontwikkeling voor €2.950*

Voor deze all-in prijs ontvang je:

Een documentanalyse

van de belangrijkste bronnen voor organisatieontwikkeling (kader organisatiebeheersing, strategisch meerjarenplan, implementatieplan organisatiebeheersing, het vorig jaarrapport, zelfevaluatie en/of rapporten Audit Vlaanderen).

Twee digitale gesprekken

met de verantwoordelijke organisatiebeheersing.

Opmaak van een aantrekkelijk en leesbaar jaarrapport

waarin de resultaten van het voorbije jaar en de doelstellingen voor de komende periode vervat zitten.

Interesse? Vraag een vrijblijvend gesprek aan en contacteer Chris De Bock op chrisdebock@probis.be.

 

*Exclusief 21% BTW en aanbod geldig tot en met 15/5/2023