Welkom bij Probis! Geniet van deze kleine chocolade verwennerij...

Tony reep

Nieuwe smaken ontdekken begint hier! Bij Probis begrijpen we niet alleen de smaak van succes, maar ook de ingrediënten van effectief advies.

Met elke hap van deze chocoladereep proef je de goesting waarmee we bouwen aan toekomstbestendige organisaties in de publieke sector en de zorg- en welzijnssector.

Geniet van de zoete smaak van vooruitgang terwijl je onze missie ondersteunt om de wereld een beetje beter te maken, één advies tegelijk. 

Welkom bij Probis – waar elke hap een stap is naar een betere toekomst voor ons allemaal!

Voor wie?

Probis gelooft in de kracht van organisaties in de zorg-, welzijns- en publieke sector die bouwen aan een sterke en warme samenleving. We hebben een hart voor organisaties in ontwikkeling en professionals in volle groei.

Publieke sector

Is jouw organisatie actief in de publieke sector? Werk jij met jouw lokaal bestuur, politiezone, intergemeentelijke samenwerking, huisvestingsmaatschappij of andere overheidsorganisatie elke dag aan een sterke en warme samenleving?

Dan denken, doen en groeien wij graag mee met je teams en medewerkers.

Zorg & Welzijn

Is jouw organisatie actief in de zorg- of welzijnssector? Werk jij met jouw zorginstelling, welzijnsvereniging, thuiszorgdienst, woonmaatschappij, enzovoort, elke dag aan een sterke en warme samenleving? Dan zijn wij jouw vertrouwde en nabije partner.

We zetten onze expertise en ervaring in ten dienste van jouw organisatie. Dat doen we vanuit de praktijk, pragmatisch en met een open blik en veel goesting.

Wat doen we?

Advies en begeleiding

Wij weten dat de uitdagingen voor jouw organisatie groot zijn. Ons advies en begeleiding geeft jou de gepaste antwoorden op complexe uitdagingen.

Interimmanagement

Met de ondersteuning van onze ervaren interimmanagers en organisatiecoaches kom je ook in uitdagende tijden tegemoet aan stijgende verwachtingen.

Selecties en loopbaanontwikkeling

Op zoek naar de perfecte match tussen je organisatie, je medewerkers en hun talenten? Probis vindt de juiste mensen en laat ze bovendien een loopbaan lang floreren.

Vormingen

Wij zijn de opleidingspartner voor organisaties die op zoek zijn naar nieuwe competenties en frisse kennis. Opleidingen organiseren we in onze kantoren of in jouw vertrouwde werkomgeving.

Collega's bespreken strategie

Wil jij meer maatschappelijke meerwaarde creëren?

Zoek je een partner die zijn schouders zet onder jouw missie en je organisatie naar een hoger niveau tilt?

Heb je nood aan begeleiding en advies, tijdelijke ondersteuning, opleiding, nieuwe mensen of loopbaanontwikkeling?

Laat van je horen en zet de eerste stappen naar een sterkere organisatie en meer maatschappelijke meerwaarde.