Vacatures in de publieke sector, zorg en welzijn > Coördinator onthaal & klantencontact

Coördinator onthaal & klantencontact

Bouw mee aan Pajottegem!

Droom jij ervan om het verschil te maken in een organisatie die volop in beweging is? Vanaf 1 januari 2025 ontstaat Pajottegem, een dynamische fusiegemeente waarin Galmaarden, Gooik en Herne samen één krachtige gemeenschap vormen. Met een frisse start, innovatieve ideeën en een warme, menselijke aanpak bouwen we aan een toekomst waarin we 25.000 inwoners elke dag van uitmuntende dienstverlening voorzien.

Grijp deze unieke kans om mee te groeien en deel uit te maken van een ambitieus team dat van aanpakken weet. Of je nu je tanden zet in ICT, het onthaal op rolletjes laat lopen, mensen begeleidt als maatschappelijk werker of zorgt voor strategische aankopen, bij Pajottegem maak je écht het verschil.

Klaar om de handen uit de mouwen te steken en samen met ons Pajottegem op de kaart te zetten? Lees dan snel verder, want wij zoeken nieuwe collega’s die samen met ons deze spannende uitdaging willen aangaan!

Informatie

Pajottegem zoekt collega's

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor volgende functie: Coördinator onthaal & klantencontact (B1-B3) – voltijds (38/38) • contract onbepaalde duur

Als coördinator sta je aan het hoofd van het onthaalteam. Je zorgt voor een warm, efficiënt en klantgericht onthaal van onze burgers, en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening op de verschillende contactpunten.

Waarom kiezen voor Pajottegem?

Deze fusie is niet zomaar een samensmelting van drie gemeenten, het is een kans om deel uit te maken van iets groots. Je werkt in een moderne organisatie waar innovatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Bij Pajottegem zetten we in op een menselijke, verbindende aanpak, waarbij we als één krachtig team klaarstaan voor onze inwoners. De impact van je werk is bij een lokaal bestuur ook meteen voelbaar én maatschappelijk relevant.

Bovendien wil je je absoluut informeren over de tewerkstellingsvoorwaarden. Naast een correcte verloning bieden we ook tal van extra’s aan, niet in het minst tal van toekomstige collega’s die je met open armen zullen ontvangen.

Interesse?

Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten in een groeiende en warme organisatie?

Solliciteer tot en met 21 oktober via het online solliciatieformulier door jouw CV, motivatiebrief, kopie diploma en uittreksel uit het strafregister te bezorgen?