Open opleidingen > Ombuigen van weerstand

Ombuigen van weerstand

Functiecomplement hoofdverpleegkundige 
Ben je niet specifiek op zoek naar een functiecomplement opleiding? Ook dan ben je zeker welkom! 


Opgelet: Verplichte aanwezigheid op beide dagen om het attest van 8 uur te behalen. 

Inhoud: 
Weerstanden bij verandering in de organisatie of bij individuele werknemers? 
Veel leidinggevenden schrikken terug als ze weerstand ondervinden en stellen zich dan soms autoritair op of trekken zich terug. In deze vorming geven we een helder en realistisch perspectief op dit thema met veel tips om met weerstanden om te gaan én ze om te buigen naar iets constructiefs. 

We onderzoeken de verschillende oorzaken en uitingen van weerstand. We staan stil bij de rijkdom die weerstanden kunnen betekenen voor de organisatie, het team en de samenwerking.


Praktisch digitaal 
Wij werken via ons leerplatform in TalentLMS. Twee dagen op voorhand ontvangen de deelnemers een mail om in te loggen. Vanuit het leerplatform kan de deelnemer de syllabus/powerpoint/werkmap downloaden en doorklikken naar de live-omgeving (Zoom). We raden aan om op voorhand in te loggen op het leerplatform en de documenten te downloaden. Log 10 minuten op voorhand in om naar de Zoom-omgeving te gaan. De trainer geeft iedereen toegang in de kamer bij de start van de webinar. Bij problemen kan je bellen naar 050-84.10.57 of mailen naar vormingen@probis.be. Praktische informatie

Startdatum

04/06/2024

Prijs

€ 185.00

Locatie

DIGITAAL LIVE

DIGITAAL LIVE

Doelgroep

Hoofdverpleegkundigen

Doelsector

Zorg en Welzijn

Trainers

Marte Nevelsteen

Programma

NAAMDATUMVANTOT
Dag 1 - VM04/06/202409:0013:00
Dag 2 - VM07/06/202409:0013:00

Annulatievoorwaarden

U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

“Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.”

Naam – bedrijf

Lorem ipsum dolor si amet

Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.

At imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Nulla facilisi cras fermentum odio eu feugiat pretium nibh. Nunc sed augue lacus viverra.