Open opleidingen > Naar een efficiënt uurrooster voor WZC's

Naar een efficiënt uurrooster voor WZC's

Functiecomplement hoofdverpleegkundige
Ben je niet specifiek op zoek naar een functiecomplement opleiding? Ook dan ben je zeker welkom!
Inhoud:
Een succesvol uurrooster betekent dat je als planner beschikt over een voldoende aantal voltijds equivalenten, koppen en de juiste contracten om de personeelsinzet en vooropgestelde kwaliteitsvolle zorg 7/7 te garanderen. Door de personeelsbezetting correct af te stemmen op de gewenste personeelsinzet en rekening te houden met de netto beschikbaarheid per voltijds equivalent, zorgt men tevens voor minimale roosterverstoringen voor de werknemer. Tijdens de opleiding maakt men kennis met de diverse factoren die de netto beschikbaarheid beïnvloeden en leert men hoe men de personeelsbehoefte per organisatorische entiteit kan objectiveren en opvolgen. Het slaat als het ware een brug tussen de planner en het hoger management.

Om de beschikbare personeelsbezetting optimaal in te roosteren, is een transparante en efficiënte dienstroosterplanning, afgestemd op de Arbeidswet van 1971 noodzakelijk. Tijdens de opleiding maakt men kennis met de Arbeidswet, alsook met indicatoren gezond roosteren. Bovendien krijgt men tal van praktische tips & trics om te komen tot een succesvol uurrooster.

Na een boeiende theoretische uiteenzetting in de voormiddag, gaan de deelnemers in de namiddag al spelenderwijze zelf aan de slag met een fictief woonzorgcentrum.

Praktische informatie

Startdatum

26/03/2024

Prijs

€ 185.00

Locatie

Dienstencentrum Den Aftrap
Gerdapark 14
9100 Sint-Niklaas
Nog 5 plaatsen beschikbaar.

Doelgroep

Hoofdverpleegkundigen

Doelsector

Zorg en Welzijn

Trainers

Veerle Warreyn

Programma

NAAMDATUMVANTOT
Deel 126/03/202408:3012:30
Lunch26/03/202412:3013:00
Deel 226/03/202413:0017:00

Annulatievoorwaarden

U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

“Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.”

Naam – bedrijf

Lorem ipsum dolor si amet

Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.

At imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Nulla facilisi cras fermentum odio eu feugiat pretium nibh. Nunc sed augue lacus viverra.