Open opleidingen > Mijn team motiveren

Mijn team motiveren

Functiecomplement hoofdverpleegkundige 
Ben je niet specifiek op zoek naar een functiecomplement opleiding? Ook dan ben je zeker welkom! 

Opgelet!
Verplichte aanwezigheid op beide dagen om het attest Functiecomplement van 8 uur te behalen. 

Inhoud:
 De voorbije tijd heb je als leidinggevende misschien ver moeten zoeken om jouw team gemotiveerd te houden? Zware omstandigheden hebben er misschien voor gezorgd dat zelfs de meest betrokken medewerker het moeilijk had. En dan kijkt iedereen natuurlijk jouw richting uit.

Als leidinggevende is het één van jouw kerntaken om jouw team gemotiveerd te krijgen én te houden. Ook in moeilijke tijden...

We staan in deze vorming stil bij wat medewerkers gemotiveerd maakt. Vanuit de positieve psychologie, waarden en emoties bekijken we wat jouw bijdrage kan zijn als leidinggevende. We besteden extra aandacht aan het motiveren van mensen na een moeilijke periode.

 

Praktisch digitaal:
Wij werken via ons leerplatform in TalentLMS. Twee dagen op voorhand ontvangen de deelnemers een mail om in te loggen. Vanuit het leerplatform kan de deelnemer de syllabus/powerpoint/werkmap downloaden en doorklikken naar de live-omgeving (Zoom).

We raden aan om op voorhand in te loggen op het leerplatform en de documenten te downloaden. Log 10 minuten op voorhand in om naar de Zoom-omgeving te gaan. De trainer geeft iedereen toegang in de kamer bij de start van de webinar.

Bij problemen kan je bellen naar 050-84.10.57 of mailen naar vormingen@probis.be

 

Praktische informatie

Startdatum

11/06/2024

Prijs

€ 185.00

Locatie

DIGITAAL LIVE

DIGITAAL LIVE

Doelgroep

Hoofdverpleegkundigen

Doelsector

Zorg en Welzijn

Trainers

Erwin Vermesen

Programma

NAAMDATUMVANTOT
Dag 1 - VM11/06/202409:0013:00
Dag 2 - VM13/06/202409:0013:00

Annulatievoorwaarden

U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

“Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.”

Naam – bedrijf

Lorem ipsum dolor si amet

Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.

At imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Nulla facilisi cras fermentum odio eu feugiat pretium nibh. Nunc sed augue lacus viverra.