Open opleidingen > eCalcura en eWZCfin

eCalcura en eWZCfin

De financiering van de Vlaamse woonzorgcentra is complex en evolueert voortdurend. eCalcura (RaaS) en eWZCfin zijn digitale toepassingen die binnen de VSB-financiering een sleutelfunctie vervullen.

Een accuraat gebruik van deze toepassingen is essentieel om de financiering van het WZC te garanderen. Omgekeerd kan een incorrect gebruik leiden tot een negatieve impact op de financiering.

Als gebruiker van eCalcura en eWZCfin is het daarom belangrijk om de basisprincipes van de financiering te kennen en de achterliggende administratieve processen te kunnen situeren in het grotere geheel van het financieringssyteem.

Met de opleiding 'eCalura en eWZCfin' willen we:
•    De kennis over de basisprincipes van de VSB-financiering verhogen
•    De structuur van de processen en de link met het grotere geheel van het financieringssyteem verhelderen
•    De modaliteiten en functionaliteiten van de de digitale toepassingen in kaart brengen

Praktisch digitaal:
Wij werken via ons leerplatform in TalentLMS. Twee dagen op voorhand ontvangen de deelnemers een mail om in te loggen. Vanuit het leerplatform kan de deelnemer de syllabus/powerpoint/werkmap downloaden en doorklikken naar de live-omgeving (Zoom).


We raden aan om op voorhand in te loggen op het leerplatform en de documenten te downloaden. Log 10 minuten op voorhand in om naar de Zoom-omgeving te gaan. De trainer geeft iedereen toegang in de kamer bij de start van de webinar.

Bij problemen kan je bellen naar 050-84.10.57 of mailen naar vormingen@probis.be

Praktische informatie

Startdatum

14/11/2024

Prijs

€ 170.00

Locatie

DIGITAAL

DIGITAAL

Doelgroep

Alle medewerkers

Doelsector

Zorg en Welzijn

Trainers

Tom Gerrits

Programma

NAAMDATUMVANTOT
NAMIDDAG14/11/202413:0016:30

Annulatievoorwaarden

U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

“Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.”

Naam – bedrijf

Lorem ipsum dolor si amet

Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus luctus. Nisi lacus sed viverra tellus in hac. Donec pretium vulputate sapien nec. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat.

At imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Nulla facilisi cras fermentum odio eu feugiat pretium nibh. Nunc sed augue lacus viverra.