Organisatieontwikkeling & verandermanagement

De samenleving verandert het zorg- en welzijnslandschap voortdurend. Organisaties dienen dan al eens het roer om te gooien. Soms radicaal. Verandering is echter alleen succesvol als mens en organisatie samen veranderen.

Mens én organisatie

Organisatieverandering vereist gedragsverandering. Uw medewerkers moeten de geplande ontwikkelingen dragen. Van bij het begin. Zo krijgen ambities concreet vorm en worden dromen doen.

Via beproefde ontwikkeltools gaan wij de ontwikkelbereidheid in uw organisatie na. Zo werken wij met u een veranderstrategie op maat uit.

 

Duurzame ambitie

Verschillende factoren spelen bij organisatieontwikkeling een rol. Welke ambitie delen wij? Waar willen wij naartoe? In welke omgeving? Via welke interventies? Met welke verhoudingen, belangen, verantwoordelijkheden? ...

Heldere antwoorden op deze en tal van andere verandervragen zijn voor ons het uitgangspunt. Enkel zo vormen ambitie, proces en resultaat een duurzaam geheel.

Meer weten?

Meer weten over hoe uw organisatie en uw medewerkers duurzaamt ontwikkelt en ontplooit? Neem dan vandaag nog contact met ons op.