Vacature senior financieel consultant (m/v)

Als gedreven consultant wil je onze klanten bijstaan in het financieel beheer van hun zorgorganisaties en help je hen met adequate financiële oplossingen.

Functie-inhoud

Je werkt in opdracht van onze klanten en biedt hen begeleiding en advies in hun financieel beheer. In die zin bezit je voldoende expertise om volgende opdrachten voor ons te vervullen:

Analyse van het financieel beheer zoals:

  • sectorspecifieke financieringsvormen (RIZIV, …);
  • financiële planning;
  • kostprijscalculatie;
  • financieel studiewerk en benchmarking.

Je houdt ervan om in teamverband samen aan projecten te werken met functionele en technische consultants.

Naast puur financieel-economische opdrachten vormen andere adviesopdrachten voor u een bijkomende uitdaging.

Als senior-consultant kan u ook uw steentje bijdragen in ons business-development; met jouw financiële expertise bouw je een duurzame relatie op met jouw klanten.

Je staat mee in voor productontwikkeling en -vernieuwing.

Als professional ga je deze managementuitdagingen aan met een echte ‘hands-on’-mentaliteit. Je beschikt over sterke overleg- en communicatievaardigheden en bent tevens administratief onderlegd (subsidiedossiers, erkenningen). 

Je draagt je kennis en expertise bij gelegenheid ook uit tijdens opleidingen over je vakgebied. Aangezien Probis veel diverse opdrachten uitvoert, word je tevens ingeschakeld in andere projecten waar je inbreng en aanpak aanvullend kan werken in ons team.

Jouw talenten

  • Je bezit een masterdiploma in een management- of economische richting en kan terugblikken op minimaal 5 jaar ervaring in het financieel beleid in de zorg.
  • Je bent sterk analytisch ingesteld en houdt ervan om creatieve en innovatieve oplossingen uit te werken voor onze klanten. Je treedt op als adviseur en vertrouwenspersoon voor onze klanten. 
  • Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook sociaal en communicatief aangelegd.
  • Je bent nauwkeurig en stressbestendig.
  • Je bezit een grondige kennis van Office (Word, Excel, Powerpoint).

Onze troeven

Ons motto is “werken op maat”, ook voor onze medewerkers! Voor deze interessante job bieden wij autonomie en afwisseling binnen een vaste tewerkstelling bij een consulting- en dienstengroep. Je kan rekenen op een verloningspakket in functie van ervaring, met diverse extralegale voordelen. Er zijn ruime mogelijkheden tot bijscholing én we zorgen samen voor een joviale werksfeer. Tewerkstelling kan vanuit onze kantoren in Geel en Oostkamp. 

Klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stuur een gemotiveerde sollicitatie per mail, mét c.v. naar Probis, tav. algemeen directeur Wim Gielen via wim.gielen@probis.be.

Voor inlichtingen kan je ook bij hem terecht op het nummer 014 58 58 00. Elke kandidatuur krijgt een antwoord en wordt strikt vertrouwelijk behandeld.