Vacature consultant strategie (m/v)

Binnen het domein ‘Strategie’ wil je als gedreven consultant onze klanten bijstaan in het opstellen en implementeren van de bedrijfsstrategie voor hun zorgorganisatie. Je hebt passie voor complexe organisatievraagstukken in de uitdagende zorgsector. Je hebt oog voor nieuwe kansen in de markt, sociaal ondernemerschap zit jou in het bloed. Het ontbreekt jou daarbij niet aan overtuigingskracht. Conceptueel denken helpt jou om de klant breder inzicht te bieden en zijn organisatie in een breder perspectief te bekijken.

Functie-inhoud

Je werkt in opdracht van onze klanten en biedt hen begeleiding en advies op strategisch en organisatorisch vlak.

Wij ontwikkelen tijdens strategische workshops een strategisch plan voor de organisatie van onze klant waarin we missie, visie, strategische doelen en operationele doelstellingen helpen bepalen. Hierbij hebben we ook oog voor de ontwikkeling van de gepaste organisatiecultuur en –structuur; we begeleiden in die zin ook fusiebewegingen en overnames, en de oprichting van zorgbedrijven.

In die zin bezit je voldoende expertise om volgende opdrachten voor ons te vervullen:

 • De klant gidsen naar helder geformuleerde doelstellingen die uitmonden in een sterk strategisch plan en begeleiden van de implementatie ervan.
 • De klant begeleiden in de zoektocht naar de gepaste organisatiestructuur en het opzetten ervan.
 • Je houdt ervan om in teamverband samen aan projecten te werken met functionele en technische consultants.
 • Naast puur strategische opdrachten vormen andere adviesopdrachten voor u een bijkomende uitdaging.
 • Als senior-consultant kan u ook uw steentje bijdragen in ons business-development; met jouw expertise bouw je een duurzame relatie op met jouw klanten.
 • Je staat mee in voor productontwikkeling en -vernieuwing.

Je beschikt over sterke overleg- en communicatievaardigheden en bent tevens administratief onderlegd (presentaties, rapportering).

Je draagt je kennis en expertise bij gelegenheid ook uit tijdens opleidingen over je vakgebied. Aangezien Probis veel diverse opdrachten uitvoert, word je tevens ingeschakeld in andere projecten waar je inbreng en aanpak aanvullend kan werken in ons team.

Jouw talenten

 • Je bezit een masterdiploma en kan terugblikken op minimum 5 jaar ervaring in een relevante omgeving (leidinggevende; staffunctie op lokaal bestuursniveau).
 • Kennis van het woonzorgdecreet
 • Praktische ervaring in minstens één van onderstaande zorgvormen: ouderenzorg; thuiszorg; zorg voor personen met een handicap.
 • Je bent sterk analytisch ingesteld en houdt ervan om creatieve en innovatieve oplossingen uit te werken voor onze klanten. Je treedt op als adviseur en vertrouwenspersoon voor onze klanten. 
 • Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook sociaal en communicatief aangelegd.
 • Je bent nauwkeurig en stressbestendig.
 • Je bezit een grondige kennis van Office (Word, Excel, Powerpoint).

Onze troeven

Ons motto is 'werken op maat'. Voor deze interessante job bieden wij autonomie en afwisseling binnen een vaste tewerkstelling bij een consulting- en dienstengroep. Je kan rekenen op een verloningspakket in functie van ervaring, met diverse extralegale voordelen. Er zijn ruime mogelijkheden tot bijscholing én we zorgen samen voor een joviale werksfeer. Tewerkstelling voor deze functie is voorzien vanuit ons kantoor in Geel.

Klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stuur een gemotiveerde sollicitatie mét c.v. naar Probis t.a.v. Patrick Laisnez, HR-verantwoordelijke, via patricklaisnez@probis.be.

Voor inlichtingen kan je ook bij hem terecht op het nummer 014 58 58 00. Elke kandidatuur wordt beantwoord en strikt vertrouwelijk behandeld.