Opleidingen

Interactieve seminaries voor de zorg:

  1. 'Implementatie van BelRAI in de praktijk' - Kristof Vermeiren en Leen Schollaert
  2. 'Werkvolumemeting en personeelsplanning' - Veerle Warreyn en Charlotte Auwers

Lees verder

___________________________________________________

De opleidingen van Probis/Vorm bieden u en uw medewerkers de gelegenheid uw kennis van een specifiek expertisegebied op te frissen en uit te breiden.

Tijdens deze opleidingen koppelen wij een jarenlange ervaring in het werkveld aan de meest innovatieve praktijktoepassingen, organisatietheorieën en verbetermodellen.

Levenslang leren loont

Zorg en samenleving evolueren immers voortdurend. Nieuwe technieken en expertises, betere geïnformeerde zorgconsumenten, veranderende wetten en procedures, een steeds nadrukkelijkere focus op zelfredzaamheid, ...

Om hun opdracht kwalitatief te blijven uitvoeren, moeten uw medewerkers hun vaardigheden dus voortdurend onderhouden én ontwikkelen.

Het resultaat? Efficiënte organisaties, betrokken medewerkers en tevreden zorgconsumenten.

 

Doelgroep

Wij richten ons op het duurzaam ontwikkelen van medewerkers uit woonzorgcentrathuiszorg, PWA & DC en ziekenhuizen.

Met praktijkgerichte opleidingen in uw organisatie (In-house), seminaries en dagcongressen voor directies, leidinggevenden en stafmedewerkers (TopVorm), en meerdaagse interactieve opleidingen voor leidinggevenden, hoofdverpleegkundigen, kinesitherapeuten, psychologen, ... (Academy).

Maatwerk

Elke organisatie is uniek. Elke ontwikkelingsvraag is dat ook. Daarom kunnen wij een opleidingstraject op maat van uw organisatie en uw medewerkers uitwerken. Zo wordt de nieuw verworven kennis al tijdens de vorming in de dagdagelijkse praktijk verankerd.

Meer leren? U vindt het volledige aanbod op www.vorm.be.