Gespecialiseerde coaching zet leidinggevenden op het juiste spoor

In heel wat gemeenten wordt er op dit moment ingrijpend gesleuteld aan de structuur van het lokaal sociaal bestuur. Dit zal voor heel wat leidinggevenden, secretarissen, diensthoofden, ... verregaande gevolgen hebben. Zowel wat de invulling van hun verdere loopbaan, als wat hun toekomstige opdrachten betreft. Om hen in deze onzekere tijden voor te bereiden op die dag na morgen, ontwikkelde het strategische team van Probis een bijzondere, inspirerende coaching-methodiek.

Persoonlijke ambities en talenten

Aan de hand van deze methodiek, onder meer gebaseerd op de filosofie van Jef Clement, gaan wij na hoe nieuwe én door de wol geverfde leidinggevenden hun persoonlijke ambities en talenten zo scherp mogelijk kunnen stellen. Aan de hand daarvan kunnen zij dan op heldere wijze hun verdere carrièrepad uittekenen. In een nieuwe of aangepaste functie en/of rol. Daarbij kunnen zij dan idealiter hun ervaring en expertise inzake lokaal sociaal welzijn optimaal inzetten en benutten.

Doordachte groei en ontwikkeling

Als gangmaker en coach tijdens dit traject wisten wij Julien Van Geertsom te strikken. Julien Van Geertsom was jarenlang voorzitter van het directiecomité van de POD Maatschappelijke Integratie. Hij kent de eigenheden van hedendaags lokaal sociaal beleid dan ook door en door. Vanuit zijn jarenlange ervaring is hij het klankbord bij uitstek voor leidinggevenden en lokale besturen die op zoek zijn naar doordachte groei en ontwikkeling.

Julien Van Geertsom: "Ik merk dat de aanstaande integratie heel wat onrust en onzekerheid veroorzaakt. En da's bijzonder jammer. De integratie biedt immers ook heel wat mogelijkheden en perspectieven. Zowel voor het lokaal sociaal beleid, als voor de lokale leidinggevenden en beleidsmedewerkers. Het zal er daarbij op aankomen hun ervaring en netwerk zo optimaal mogelijk in te zetten. Een hele uitdaging. Ik kijk er alvast naar uit om mijn ervaring ten dienste te stellen van een doordacht en gedegen lokaal sociaal beleid. Steeds met de klant, de burger voorop."

Kennismaken met Julien Van Geertsom?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.