Nieuws

Prof. dr. Anja Declercq (LUCAS & KULeuven): ‘Vlaamse Gemeenschap zette grote stappen door BelRAI te verbinden aan de sociale bescherming.’

Geplaats door sven op .

Prof. dr. Anja Declercq is een autoriteit in het Vlaamse zorglandschap. Als projectleider van LUCAS, het Centrum voor Zorgonderzoek en Consultancy, belichaamt ze de zorgvernieuwing. Met regionale voeling en internationale expertise. Een veelzijdige roeping: academisch onderzoek, lesgeven, BelRAI uitdragen bij overheden en organisaties… Maar ook nieuwe tools lanceren die de zorgkwaliteit verder boosten. Denny Cousement van onze softwarepartner Pyxicare sprak met haar.

lees meer
Praktische interactieve seminaries voor de zorgsector

Geplaats door sven op .

Als er één sector is die voortdurend en volop in beweging is, dan is het wel de zorg. Opdat u tijdig kunt inspelen op de belangrijke evoluties en op onze veranderende maatschappij, organiseert Probis Consulting voor u twee actuele seminaries. Sessies van een halve dag met praktijkvoorbeelden en doeltreffende tips. Om meteen toe te passen in uw werkomgeving.

lees meer
De BelRAI: ervaringsuitwisseling met onze Nederlandse collega's

Geplaats door sven op .

Pyxima, de softwareontwikkelaar van de BelRAI-applicatie Pyxicare, bracht Nederlandse en Vlaamse zorgorganisaties samen om ervaringen met het gebruik van deze tool uit te wisselen. Kristof Vermeiren, senior adviseur bij Probis Consulting, was aanwezig tijdens deze studienamiddag. Hij noteerde voor u een aantal opvallende verschillen en overeenkomsten tussen beide landen, en als bonus geeft hij u enkele praktische tips.

lees meer
Probis Consulting, CC Consult, CC Select en vzw Vorm bundelen de krachten

Geplaats door sven op .

Probis Consulting, CC Consult (*), CC Select en vzw Vorm werken vanaf nu nauwer samen. Hierdoor bouwen we verder aan een groter disciplinair team van gespecialiseerde adviseurs. Uw dienstverlening wordt immers ook complexer. We blijven u in de toekomst graag ondersteunen met deskundige expertise op alle gebieden van uw activiteiten.

lees meer
Opleiding | Wegwijs in de nieuwe regelgeving woonzorg

Geplaats door sven op .

Onze ouderenzorg staat vandaag voor één van de grootste omwentelingen ooit. Heel wat nieuwe regelgeving staat in de steigers, of heeft intussen al ingang gevonden. Door die veelheid aan informatie is de kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet niet ondenkbeeldig. Misschien waant u zich wel in een doolhof.

lees meer