Expertises

Strategie- & visievorming

De samenleving en het zorglandschap zijn voortdurend in beweging. Dat maakt het uitzetten van een toekomstbestendige koers een erg complexe oefening.

Een zorgbedrijf ontwikkelen? PPS?  Verzelfstandiging? Samenwerking? ... Ingrijpende keuzes die de levensvatbaarheid van uw organisatiestrategie sterk kunnen beïnvloeden.

Lees verder ...

Bouw & conceptontwikkeling

Wij leiden uw (ver)nieuwbouw-, herbestemmings- of DBFM-project graag in goede banen. Wij ontwikkelden de voorbije jaren een uitgebalanceerde methodiek voor het realiseren van duurzame en verantwoorde bouwconcepten.

Wij helpen u een betaalbaar, kwalitatief project te realiseren.

Lees verder ...

Financieel beheer

Het optimaal verkrijgen én benutten van steeds schaarser wordende financiële middelen is voor uw organisatie van vitaal belang.

Wij reiken u hiervoor pragmatische en duurzame oplossingen aan.

Lees verder ...

Organisatieontwikkeling

De samenleving verandert het zorg- en welzijnslandschap voortdurend. Organisaties dienen dan al eens het roer om te gooien. Soms radicaal.

Verandering is echter alleen succesvol als mens en organisatie samen veranderen.

Lees verder ...

HR & communicatie

Alleen wanneer u steeds het beste uit uw mensen haalt, presteert uw organisatie optimaal. De juiste werksfeer, gedragen organisatiewaarden, aansprekende groeimogelijkheden, ...

Wij zoeken met u naar de ideale mix op mensenmaat.

Lees verder ...

Management

Uw organisatie heeft nood aan een tijdelijke manager? Wij zorgen meteen voor een gedreven leidinggevende met beide voeten stevig in het werkveld.

Lees verder ...