Probis zorgde voor de perfecte match

Het Wit-gele Kruis West-Vlaanderen was op zoek naar een nieuwe manager. Om de periode van de zoektocht naar de geknipte kandidaat te overbruggen, deden zij een beroep op een interim-manager van Probis Consulting.

Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen zet in op goede infrastructuur ter ondersteuning van hun thuisverpleegkundigen. Dit gebeurt door een facility-manager op de hoofdzetel te Brugge. Probis vulde deze rol tijdelijk in. De Directeur Administratie, Financi├źn en Logistiek van het Wit-Gele Kruis deelt graag zijn ervaring.

Talent en ervaring

Om de geknipte manager te vinden voor overbrugging van de definitieve invulling van een vacature, konden we rekenen op de expertise van Probis. We werkten in het verleden al samen. Zij kennen onze organisatie. En hebben diepgaande ervaring in de zorg- en welzijnssector. Hierdoor beschikken ze over getalenteerde managers die ingezet worden voor tijdelijk opdrachten.

Pragmatische oplossingen

Probis zorgde voor de perfecte match. Een creatieve geest gefocust op het aanreiken van pragmatische oplossingen. In een mum van tijd was hij ingewerkt in onze organisatie. Bovendien vormde zijn technische deskundigheid inzake bouwprojecten een meerwaarde in de gesprekken met architecten en aannemers. De interim-manager verzekerde dan ook naadloos de continuïteit totdat we een nieuwe eigen facility-manager in stelling konden brengen. Zelfs nadien mochten we op hem nog een beroep doen als telefonische back-up bij vragen.

Zeker opnieuw met Probis

Als zich morgen opnieuw een acuut probleem aandient waarvoor een kwaliteitsvolle oplossing vereist is, dan kiezen we beslist opnieuw voor Probis. Zoveel is duidelijk!