"PartnerPlan geniet ons volste vertrouwen"

"Op 10 april 2014, vier jaar geleden alweer, tekende ik onze PartnerPlan-overeenkomst. Ik zou er geen spijt van kijgen, zei men. En inderdaad. Onze organisatie plukt nog elke dag de vruchten van de samenwerking." Aan het woord is Wim Wijbaillie, algemeen directeur ouderenzorg van vzw Werken Glorieux in Maarkedal en Ronse.

Juist, genuanceerd beeld

"Al vier jaar intussen draait de Cerussa Fin software vlekkeloos op onze server. Daarbij komt dat de RIZIV-adviseur van Probis onze organisatie intussen door en door kent."

"Hij denkt voortdurend mee en maakt moeiteloos de koppeling naar andere zaken waar wij als organisatie mee bezig zijn. Wij krijgen daarbij steeds juist, genuanceerd advies. Zo kunnen wij zelf beslissen welke accenten wij leggen in functie van ons afgesproken beleid."

Grote betrokkenheid

"Onlangs deden wij ook een beroep op Probis voor een bijkomende berekening in functie van onze toekomst. Dat heeft ons intussen al heel wat extra middelen opgeleverd."

"Het advies - én de adviseur - van Probis geniet, net door die grote betrokkenheid, ons volste vertrouwen."

Kort op de bal

"De exclusieve PartnerPlan-nieuwsflashes zijn steeds interessant en érg kort op de bal. Wij lezen nieuwe overheidsinformatie vaak voor het eerst in de PartnerPlan-nieuwsflash. Het is altijd interessant te weten wat ons te wachten staat."