"Met PartnerPlan zijn onze beslissingen steeds gekwantificeerd en onderbouwd"

Woonzorgcentrum Heilige Familie in Deerlijk maakt sinds een vijftal jaar gebruik van de RIZIV-optimalisatietool PartnerPlan. Algemeen directeur Johan Wastijn deelt zijn ervaringen met PartnerPlan. "Wij combineren de softwaretool met een jaarlijks adviesrapport over onze inkomsten uit RIZIV, animatie, sociale Maribel, …"

Nauwkeurig simuleren en becijferen

"Met PartnerPlan kan ik beleidsbeslissingen vooraf nauwkeurig simuleren en becijferen. Zo zijn beslissingen steeds gekwantificeerd en onderbouwd. In tijden van schaarste is dat een aanzienlijke troef."

"Het adviesrapport wordt telkens uitgebreid toegelicht door een adviseur van Probis die op directieniveau adviseert. Steeds met een brede kijk op financiële dienstverlening én de toekomst van onze organisatie."

Bijkomend advies

"Voor wij met PartnerPlan werkten, gebruikten wij een Excel-tool. Ik moet zeggen dat de berekeningen via PartnerPlan toch heel wat nauwkeuriger zijn. Tot op de eurocent. De financiële investering tijdens het eerste jaar, verdient zich daarna vele malen terug. Zeker ook door het bijkomende advies van de adviseur, die als het ware onbevangen en onbevooroordeeld, van buitenaf naar onze organisatie kijkt."

Sectorbrede benchmarkcijfers

"Onze cijfers worden bovendien ook gepositioneerd tegenover sectorbrede benchmarkcijfers. Ook daaruit halen wij elk jaar weer prikkelende informatie waarmee het beleid van onze organisatie bijsturen. Wij zouden PartnerPlan niet graag meer missen."

Johan Wastijn, algemeen directeur WZC Heilige Familie Deerlijk

Lees meer over PartnerPlan ...