Cases

Probis Mgt garandeert continuïteit in wzc De Wijngaard

Geplaats door sven op .

De Wijngaard in Grobbendonk is een woonzorgcentrum met 60 woongelegenheden waarvan 35 erkend als RVT. Het wzc schenkt in het bijzonder aandacht aan bewoners met dementie. Omdat de functie van directeur niet ingevuld is, besluit het OCMW van Grobbendonk om hiervoor tijdelijk een beroep te doen op een interim-manager. Er wordt een onderhandelingsprocedure opgestart waarbij de prijs-kwaliteitverhouding een belangrijk criterium is. Probis Mgt komt als beste uit de bus en het bestuur beslist om met ons in zee te gaan. Daan Ceulemans, algemeen directeur en Jan Sledsens, adjunct algemeen directeur gemeente Grobbendonk vertellen hoe zij dit ervaren hebben.

lees meer
Hoe vaart Kompas de juiste koers?

Geplaats door sven op .

Kompas vzw ondersteunt mensen met een beperking bij wonen, werken en vrije tijd.  Heel wat van deze ondersteuningsvormen worden betaald met een budget van VAPH of met het Vlaamse zorgbudget. 

lees meer
Probis zorgde voor de perfecte match

Geplaats door sven op .

Het Wit-gele Kruis West-Vlaanderen was op zoek naar een nieuwe manager. Om de periode van de zoektocht naar de geknipte kandidaat te overbruggen, deden zij een beroep op een interim-manager van Probis Consulting.

lees meer
"PartnerPlan geniet ons volste vertrouwen"

Geplaats door sven op .

"Op 10 april 2014, vier jaar geleden alweer, tekende ik onze PartnerPlan-overeenkomst. Ik zou er geen spijt van kijgen, zei men. En inderdaad. Onze organisatie plukt nog elke dag de vruchten van de samenwerking." Aan het woord is Wim Wijbaillie, algemeen directeur ouderenzorg van vzw Werken Glorieux in Maarkedal en Ronse.

lees meer
'Een positieve balans'

Geplaats door sven op .

Onlangs deed het OCMW van Sint-Laureins een beroep op een interim-manager van Probis voor de tijdelijke invulling van de directiefunctie in het haar woonzorgcentrum. Linda Turpyn, gemeente- en OCMW-secretaris van Sint-Laureins blikt terug.

lees meer