Cases

Probis zorgde voor de perfecte match

Geplaats door sven op .

Het Wit-gele Kruis West-Vlaanderen was op zoek naar een nieuwe manager. Om de periode van de zoektocht naar de geknipte kandidaat te overbruggen, deden zij een beroep op een interim-manager van Probis Consulting.

lees meer
"PartnerPlan geniet ons volste vertrouwen"

Geplaats door sven op .

"Op 10 april 2014, vier jaar geleden alweer, tekende ik onze PartnerPlan-overeenkomst. Ik zou er geen spijt van kijgen, zei men. En inderdaad. Onze organisatie plukt nog elke dag de vruchten van de samenwerking." Aan het woord is Wim Wijbaillie, algemeen directeur ouderenzorg van vzw Werken Glorieux in Maarkedal en Ronse.

lees meer
'Een positieve balans'

Geplaats door sven op .

Onlangs deed het OCMW van Sint-Laureins een beroep op een interim-manager van Probis voor de tijdelijke invulling van de directiefunctie in het haar woonzorgcentrum. Linda Turpyn, gemeente- en OCMW-secretaris van Sint-Laureins blikt terug.

lees meer
OCMW Gent zet met ambitieus project in op geïntegreerde zorg

Geplaats door sven op .

In 2018 opent Zuiderlicht in Mariakerke de deuren, een innovatief project dat gespecialiseerde zorg biedt aan drie specifieke doelgroepen. Het project wordt gefinancierd vanuit de Vlaamse overheid en loopt in voorbereiding van de erkenning als woonzorgcentrum in 2018. Woonzorgcentrum Zuiderlicht wordt het vijfde woonzorgcentrum van OCMW Gent. Probis adviseerde OCMW Gent tijdens de voorbereidingen bij de opstart van Zuiderlicht. Dit alles binnen de bestaande erkennings- en financieringsmogelijkheden. 

lees meer
"Met PartnerPlan zijn onze beslissingen steeds gekwantificeerd en onderbouwd"

Geplaats door sven op .

Woonzorgcentrum Heilige Familie in Deerlijk maakt sinds een vijftal jaar gebruik van de RIZIV-optimalisatietool PartnerPlan. Algemeen directeur Johan Wastijn deelt zijn ervaringen met PartnerPlan. "Wij combineren de softwaretool met een jaarlijks adviesrapport over onze inkomsten uit RIZIV, animatie, sociale Maribel, …"

lees meer