HR & communicatie

Instroom, doorstroom & uitstroom

Competenties, talenten en organisatieambities op elkaar afstemmen. Dát is vandaag de uitdaging. Via strategische personeelsplanning en doordacht talent management krijgt u inzicht in de korte én lange termijnbehoeften van uw organisatie en uw medewerkers.

Een uitgekiende kijk op zowel instroom, doorstroom als uitstroom is daarbij van vitaal belang. Wij reiken u daarvoor graag een aantal handige instrumenten en oplossingen aan.

Communicatie

Om uw bewoners, medewerkers en stakeholders mee te krijgen moet u helder en impactvol communiceren. Of beter nog: converseren. Want enkel door voortdurend in dialoog te gaan met uw interne én externe klanten worden uw veranderambities in uw organisatie verankerd. Zo wordt communicatie een strategische factor in uw organisatie.

Wij werken graag met een doordachte aanpak uit voor uw

  • Strategische communicatie
  • Interne communicatie
  • Reputatiemanagement
  • Stakeholder relations

CareJobs.be

Op CareJobs.be vinden zowel startende als ervaren zorgprofessionals hun nieuwe uitdaging. Met honderden actuele vacatures van tientallen zorgwerkgevers.

www.CareJobs.be

 

 

Betrokkenheid

In welke mate blijven uw medewerkers u trouw? Heeft uw organisatie een plaatsje in hun hart veroverd? Voelen ze zich goed in hun vel én betrokken bij uw organisatie?

Zorg en welzijn is een people’s business. Dat is misschien een cliché, maar wel waar. De toekomst van uw organisatie wordt bepaald door de mate waarin u een duurzame relatie kan aangaan met uw medewerkers. Die relatie is zelden een kwestie van cijfertjes en voorwaarden. Wel van trouw en betrokkenheid.

Lees verder

Meer weten?

Meer weten over hoe u van uw bewoners, medewerkers en stakeholders échte ambassadeurs maakt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.