Bouw- en conceptontwikkeling

Wij leiden uw (ver)nieuwbouw-, herbestemmings- of DBFM-project graag in goede banen. Wij ontwikkelden de voorbije jaren een uitgebalanceerde methodiek voor het realiseren van duurzame en verantwoorde bouwconcepten. We helpen u een betaalbaar, kwalitatief project te realiseren.

Een verantwoord concept

Via gerichte werkbezoeken en inspirerende workshops ontwikkelen wij, samen met u, het optimale bouw- en exploitatieconcept. We volgen ook de bouwwerken op en helpen u bij de start van de exploitatie of opening.

Het uiteindelijke resultaat is een functioneel en financieel verantwoord concept. Net in die besparing schuilt onze toegevoegde waarde.

Onze aanpak

In de voorbereidingsfase wordt uw visie via workshops uitgetekend. Tegelijk maken we de vertaalslag naar de infrastructuur, de organisatie, de interne en externe dienst-verlening. Door middel van werkbezoeken zoeken wij voor u de meest inspirerende projecten uit.

 

AgeInvest

In oktober 2016 lanceerden Probis en Groep Van Roey AgeInvest. AgeInvest adviseert u bij het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van duurzame, betaalbare en geïntegreerde zorgconcepten.

Een evenwichtige zorgvisie die de zorgconsument centraal stelt, is daarbij steeds het uitgangspunt. Bij de ontwikkeling van die zorgvisie hebben wij oog voor alle organisatorische, budgettaire én infrastructurele aspecten van de nieuwe zorgomgeving.

Lees hier het persbericht.

 

Meer weten?

Meer weten over hoe u uw (ver)nieuwbouwconcept met oog op de toekomst ontwikkelt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.